Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Procés de notificació dels nous valors cadastrals i les quotes d´IBI del 2010
Imatge aèria de Sant VicençEn aquest dies, el Ministeri d'Economia i Hisenda està notificant individualment a tots els contribuent els valors resultants de la revisió cadastral que s´ha dut a terme al municipi durant aquest 2009 i les quotes previstes per l'IBI del 2010. Aquesta informació s'envia per carta certificada als domicilis dels contribuent.

Per facilitar la gestió de possibles al·legacions, el proper mes de novembre l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ampliarà els recursos humans i materials de l´Oficina d´Atenció al Ciutadà amb l´objectiu que els ciutadans puguin adreçar-se personalment per informar-se, resoldre dubtes o consultar aspectes específics de la revisió cadastral. L´oficina romandrà oberta del 16 al 20 de novembre amb el següent horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14h i els dimecres, de 16 a 19.30h.

Les revisions cadastrals tenen com a objectiu actualitzar els valors dels immobles per homogeneïtzar-los i referenciar-los als valors de mercat.  D´acord amb el que estableix la llei, la valoració col•lectiva de caràcter general s´ha de realitzar cada deu anys. El motiu és que durant aquest període de temps, els valors cadastrals dels immobles queden molt desfasats respecte dels valors de mercat, i és possible que també hi hagi diferències respecte del planejament urbanístic vigent. A Sant Vicenç, l'última revisió cadastral es va dur a terme fa 25 anys i des de llavors, s'han produït modificacions substancials del planejament urbanístic i alteracions del mercat immobiliari que feien necessària l'actualització.

El Ple Corporatiu del mes de juny d´enguany, en sessió extraordinària, va acordar abaixar el tipus de gravamen de l´IBI, que ha quedat en el 0,89 en lloc de l´1,048 que ha estat vigent fins ara per esmorteir l´impacte econòmic que podria tenir sobre els contribuents la revisió cadastral iniciada a Sant Vicenç aquest 2009  i que l'any que ve es començarà a aplicar a nivell tributari. Aquest tipus de gravamen s´aplicarà sobre el nou padró de l´impost a partir de l´1 de gener de 2010.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.09.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^