X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Un xerrada-taller per als pares abordarà la sexualitat en l'adolescència
La xerrada tindrà lloc el 6 d'octubre a les 6 de la tarda al Centre Cívic

Sexualitat adolescentDimarts, 6 d´octubre a les 18h, les AMPES dels CEIPs Sant Jordi i Sot del Camp i de l´Institut de Sant Vicenç de Montalt han programat una xerrada-taller dirigida a mares i pares amb fills i filles adolescents. La xerrada “Els canvis: la sexualitat i l´afectivitat a l´adolescència” tindrà una durada de 90 minuts, es durà a terme al Centre Cívic El Gorg i anirà a càrrec de l´Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears.

Aquesta xerrada,  té com a objectiu, a partir d´una dinàmica participativa i de debat, reflexionar amb les mares i pares d´adolescents sobre les noves emocions, sensacions i desitjos que viuen les seves filles i fills en un moment tan important. Conèixer els canvis en les relacions familiars i socials i els conflictes que se´n deriven. Els nous llaços afectius, les primeres trobades amb el sexe, les relacions eròtiques entre adolescents i el seu procés de transformació.

La sexualitat és una dimensió fonamental de l´ésser humà que es va construint a través de la interacció entre la nostra part biològica, psicològica i l´entorn sociocultural que ens rodeja. Els ensenyaments i l´aprenentatge influeixen de forma molt important en la nostra forma d´entendre-la i viure-la. Al llarg de la nostra vida les manifestacions de la sexualitat varien i, a l´hora d´establirel vincle entre sexualitat i afectivitat durant l´adolescència, les famílies són un pilar bàsic per aconseguir bons resultats.

A partir del diàleg i compartint les experiències de les mares i pares assistents, s´oferiran eines per poder viure la sexualitat i afectivitat dels i les adolescents com una qüestió normalitzada i saludable dins de l´àmbit familiar. A més, es donaran a conèixer lainformació necessària i els recursos existents a Catalunya amb la finalitat d´aconseguir millorar la qualitat de vida de les famílies.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.10.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^