Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dimecres, 2 de desembre de 2009  -  6 h tarda
El retorn dels Bòbuls i les Margaridasses, avui al Casal de la Gent Gran
Bòbuls i MargaridassesDesprés de molts anys d´oblit, els santvicentins i santvicentines ben aviat podran tornar a gaudir i participar d´una festa i d´uns personatges tradicionals molt significatius pel poble, gràcies a un engrescador projecte impulsat per la Colla de Geganters de Sant Vicenç. Tot i que actualment resulta molt habitual sentir a parlar d´en Bòbul i na Margaridassa, en anomenar-se així els nostre gegants, caldria remuntar-se fins als anys 20  per trobar els primers apunts sobre els Bòbuls i les Margaridasses, uns personatges esperpèntics que sortien al pas de la gent durant qualsevol acte festiu i en especial quan es ballaven els Balls de Gitanes per Carnestoltes i Pasqua Florida. Malauradament, l´any 1935 aquests personatges van desaparèixer i ara la Colla de Geganters s´ha proposat recuperar-los.

En aquest sentit, i continuant amb la tasca de difusió d'aquest projecte, aquesta tarda el Casal de la Gent Gran acollirà una xerrada-audiovisual sobre la recuperació dels Bòbuls i les Margaridasses. La cita és a les 6 de la tarda.

Lloc: Casal de la Gent Gran Els Xurravins
Organitza: Associació de Gent Gran Els Xurravins amb la col·laboració de la Colla de Geganters de Sant Vicenç de Montalt
Preu: Gratuïta
Tipus d'acte: Conferència
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^