X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Promoció Econòmica ofereix un nou curs gratuït d´alfabetització digital
Les sessions formatives s'iniciaran el 18 de novembre i s'allargaran fins al 23 de desembre
El proper 18 de novembre l´Àrea de Promoció Econòmica, a través del Servei Local d´Ocupació i en col·laboració amb el Consell Comarcal del Maresme, posarà en marxa unes sessions formatives pràctiques i gratuïtes, sobre introducció a l´ofimàtica, amb la intenció de promoure la inserció laboral utilitzant els avantatges que ofereixen les eines informàtiques.

El curs es durà a terme al Telecentre del Centre Cívic El Gorg del 18 de novembre al 23 de desembre. Les sessions, de caràcter setmanal, es faran els dimecres de 4 a 6 de la tarda. Es treballaran les funcions principals d´un ordinador, password, barra de menú i funcions, elaboració de documents, fitxers, Internet i correu electrònic.

Va dirigit a aquelles persones que tenen més dificultats per accedir a les noves tecnologies de la informació i que no tenen coneixements d´informàtica, per tal que puguin aprendre les qüestions més bàsiques. La finalitat és que l´aprenentatge els sigui útil d´ara en endavant i l´utilitzin com un recurs més per aconseguir la seva inserció en el món laboral.

Si voleu més informació o inscriviu-vos-hi , podeu adreçar-vos al Servei Local d´Ocupació, al carrer Sant Antoni, 13. Telèfon 93 791 47 18 o bé a travès de l´adreça electrònica promocioeconomica@svmontalt.cat

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.11.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^