X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tot a punt per a la 3a Baixada de carretons de Sant Vicenç

El recorregut de la baixada transcorerrà entre el carrer Escoles (pàrquing de l'escola Sant Jordi) i la riera del Gorg (a l'alçada del Centre Cívic).

Els carretons es concentraran al pàrquing a partir de les 9.30h i el tret de sortida es donarà a les 10 del matí.

Cartell baixada de carretons
La Regidoria de Joventut i la Plataforma Pro-Esplai estan organitzen la que serà la 3a Baixada de Carretons de Sant Vicenç. Es tracta d´una baixada que es durà a terme pels costeruts carrers del poble, amb vehicles de construcció pròpia, sense motor i fets amb materials de rebuig o andròmines de qualsevol tipus. El dia triat per fer la baixada és el 23 de gener de 2010. I l'hora, a partir de les 10 del matí i fins al migdia.
 
Així doncs, si voleu gaudir d'aquesta original activitat, si voleu comprovar l'habilitat dels conductors al volant de les seves divertides creacions, busque un bon lloc per seguir la baixada al llarg del recorregut, que s'iniciarà al c/ Escoles (pàrquing de l'escola Sant Jordi) per acabar a la Riera del Gorg (a l'alçada del Centre Cívic El Gorg).

Full inscripció
Autorització menors
Autorització imatge
Bases


La Baixada de carretons és oberta a la participació de tothom, individualment o per grups, fins a un màxim de 10 persones. Pel que fa als carretons, han de ser de construcció pròpia, no motoritzats i sense pedals. Han de tenir frens, direcció, clàxon, un mínim de 3 rodes i suport per ser remolcats tant pel davant com pel darrera. Per a la construcció de les andròmines no es pot utilitzar la base d´un automòbil i no és permès cap mena de sistema de propulsió. Els participants poden disfressar-se d´acord amb l´invent.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.12.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^