Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El temporal de vent provoca molts problemes i deixa inutilitzat l´envelat

La neu emblanquina el cim del Montalt

Neu al Montalt


Tal i com apuntaven les previsions dels Servei de Meteorologia, Meteomar, aquesta matinada la neu ha arribat a Sant Vicenç, com ja ho va fer també el dia de Reis de l'any passat, i els Tres Turons presenten una imatge gens habitual, coberts amb un mantell blanc.

Gràfica tempsSant Vicenç ha viscut una nit molt complicada per culpa de les fortes ràfegues de vent que han provocat molts problemes i han obligat als diferents cossos de seguretat i prevenció de la població a mantenir-se en alerta, per tal de fer el seguiment de les principals incidències que han tingut lloc a Sant Vicenç des de la tarda del dia 7 de gener i fins al matí del dia 8. En aquest període, l´estació meteorològica MeteoMontalt, instal·lada a la terrassa de la Casa Consistorial, ha arribat a enregistrar ràfegues de vent de fins a 127 Km/h, que han provocat molts desperfectes a la població, sense que cap persona hagi resultat ferida.

Gràfica ventDes d´ahir a la nit, han estat diverses les actuacions dutes a terme per enretirar de la via pública tanques, senyals de trànsit, contenidors i altre mobiliari urbà mogut pel vent, així com cables elèctrics, branques i arbres sencers que el vent ha arrencat, com el cas d´un parell de xiprers que han hagut de ser enretirats del carrer Arboç cantonada amb l´avinguda Montaltnou, i de l´Escola Bressol Municipal.

Però els danys més significatius han estat els que ha sofert l´envelat, que s´havia muntat a tocar del Centre Cívic El Gorg per acollir els actes de la Festa Major de Sant Vicenç. Aquest matí, des de la Regidoria de Cultura es mantenien contactes amb l´empresa subministradora de la instal·lació per tal de substituir-lo, ja que ha quedat totalment inutilitzat.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt vol agrair la feina feta pels diferents cossos de seguretat i prevenció, la Policia Local i la Brigada Municipal, que en aquests moments està treballant per enretirar les restes de desperfectes produïts durant el temporal.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.01.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^