X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç, obert per Festa Major
La Festa Major de Sant Vicenç arrencarà el dia 16 i clourà el dia 31 de gener

Tot i que la Festa arrencarà dissabte, 16 de gener, amb el pregó del Club Ciclista Xurribikers, el brindis popular i l´actuació dels Tabalers d´Estractucupak, el dia central serà divendres, 22 de gener, diada de Sant Vicenç, amb la Missa solemne que comptarà amb la participación de l´Orfeó Parroquial El Delme que cantarà la Missa Pontificalis i els goigs de Sant Vicenç. Un cop acabada la missa, la plaça del Poble acollirà la recuperació de la sardana de Sant Vicenç de Montalt, escrita pel Sr. Antoni Buch i Esteban i musicada pel Sr. Josep Mont i Grau, que fou estrenada el 12 de juliol de 1986.

Cartell Festa Major Hivern 10Per Sant Vicenç, torna la festa. No hi faltaran els actes més tradicionals que la Festa Major d´hivern ofereix cada any en honor al patró de la vila però, enguany també hi haurà novetats destacades, com l´exhibició d´aeromodelisme o el Mercat de pagès, molt d´esport i moltes propostes de lleure per a tots els públics. Aquesta és la recepta del programa de la Festa Major de Sant Vicenç 2010, que se celebrarà del 16 al 31 de gener.

En l´apartat cultural, hi destaquen la Trobada de gegants i capgrossos, que organitza la Colla de Geganters, el dia 24 al matí, i la representació de l´obra ´´Siguis infidel i no miris amb qui``, que es durà terme el dia 31 a la tarda. Hi haurà també sessions de cinema per adults el dia 16 i per a infants el dia 23. Les propostes musicals arribaran el dia 22, amb una sessió doble de concert i ball de nit, a càrrec de l´Orquestra Selvatana, i el dia 23 serà el grup 4Versions l´encarregat d´amenitzar el ball, en rigorós directe i amb versions dels millors grups de Pop-Rock des dels anys ‘70 i fins als més actuals. El mateix dissabte, el jovent tindrà la seva cita amb la música al Cau Jove, on hi haurà una discoteca juvenil per a menors de 17 anys. Tampoc hi faltaran activitats familiars, com la 3a Baixada de carretons del dia 23 o la Bibliogimcana de La Muntala, que es farà el dia 30.

Una de les cites esportives més importants serà la 1a prova del Campionat de Catalunya de vol acrobàtic indoor i l´exhibició de vol d´aeromodelisme que se celebrarà el dia 17, en sessió de matí i tarda, al pavelló. A nivell de competicions, podrem gaudir d´una nova edició de la Montalt-Bike, del 4rt Campionat de billar – caramboles modalitat lliure-, del Memorial Toni Colomé, i pel més joves, esport virtual amb un campionat de PES 2010 de PS2 i de Wii. Com a novetat, enguany el Club de Patinatge Artístic de Sant Vicenç presentarà el seu festival de patinatge el dia 24, sota el títol ``American músics´´.

Com és tradició, el programa de la Festa Major inclou diumenge, dia 17, una nova edició de l´Escudellada Popular, que compleix 15 anys. I no deixeu de visitar el Mercat de pagès, amb productes artesans típics del món rural, que s´instal·larà el cap de setmana del 30 i el 31, en horari de matí i tarda, a la plaça de l´Església.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.01.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^