X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tres, dos, u... Arriba la Festa Major de Sant Vicenç!!!
Diumenge 13 de gener, tret de sortida als actes de la Festa Major de Sant Vicenç 2013

Festa Major 2013Sant Vicenç celebra aquest proper cap de setmana els primers actes de la Festa Major d'Hivern, que la població dedica al seu patró, Sant Vicenç. Diumenge 13 de gener, el programa d'actes convida a assistir a dues propostes, pensades per a públics de totes les edats, que s'han convertit en clássics de la festa: l'escudellada i les exhibicions de vol acrobàtic indoor.

 
Escudellada 2013Així, doncs, “Els Escudellaires” ho tindran tot a punt perquè a partir de les 2 de la tarda es pugui començar a servir la tradicional Escudellada de Festa Major que, enguany, arriba a la seva XVIII edició. La cita és a la pista annexa al Pavelló Municipal Toni Sors i per tal de degustar aquest exquisit plat, caldrà que hagueu adquirit el corresponent tiquet.  
 
Però la jornada de diumenge, en sessió de matí, també està reservada per a l'aeromodelisme. Al Pavelló Municipal Toni Sors se celebrarà la 3a prova del Campionat de Catalunya de Vol Acrobàtic Indoor 2012-2013. La competició s’iniciarà a les 10 del matí i constarà de vols d'acrobàcia de competició alternats amb vols amb musica i vols d'exhibició. Enguany, esperem comptar amb maquetes d'avions i helicòpters. Als volts de l'1 del migdia finalitzarà l'activitat amb el lliurament de diplomes als participants.
 
 
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.01.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^