X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aquest cap de setmana, Sant Vicenç recupera els oficis i els productes de la pagesia

Mercat de PagèsAquest cap de setmana del 30 i 31 de gener i en el marc del casc antic, Sant Vicenç s´acomiadarà de la Festa Major 2010 amb la primera edició del Mercat de Pagès. Dissabte i diumenge, la plaça de l´Església es convertirà en un espai de trobada, on petits i grans podran gaudir de les diferents activitats de la vida rural, les feines del camp, l´elaboració de productes, els oficis tradicionals...

La teixidora, el forn de pa, el ceramista, la caravana d´ases, el corralet d´aviram,  les diferents parades amb productes artesanals típics de la terra... Tot un seguit d´olors, colors i sabors que posaran a prova els sentits de les persones que visitin el mercat en aquests dies.

Però el cap de setmana també ens convidarà a participar en altres activitats, com la Bibliogimcana popular de La Muntala, que es durà a terme dissabte, dia 30 a partir de les 11 del matí a la biblioteca; la popular Montalt-Bike, que arrencarà a la zona esportiva diumenge, dia 31 a partir de les 9 del matí; la fase final del 4rt Campionat de billar de caramboles, que es disputarà també diumenge, a partir de les 12 del migdia al Casal de la Gent Gran Els Xurravins; i ja per acabar, la representació de l´obra “Sigues infidel i no miris amb qui”, que tindrà lloc diumenge, a les 6 de la tarda al Centre Cívic El Gorg.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.01.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^