X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Disfresses a punt? Torna el Carnaval a Sant Vicenç
Rua de CarnavalEntre el Dijous Gras, 11 de febrer, i el Dimecres de Cendra, 17 de febrer, Sant Vicenç tornarà a gaudir amb la rauxa del Carnaval, que arribarà per posar la vila cap per avall. Hi haurà de tot: xerinola, rua, ball de disfresses, música... Gràcies a la col·laboració entre l´Ajuntament, els centres educatius i diverses entitats i associacions del poble, tothom podrà participar de la gresca.

Així, sota la mirada de Sa Majestat Carnestoltes, els centres educatius donaran el tret de sortida a la programació festiva la tarda del Dijous Gras amb els típics berenars de pa amb truita i botifarra d´ou. Com cada any, serà divendres quan esclati la xerinola entre els més menuts i joves amb el seguit de propostes que les escoles, l´institut i les AMPES han programat: rues, xocolatades, activitats lúdicofestives...

La cita del jovent amb el Carnaval serà el mateix divendres, dia 12  a l´envelat, on se celebrarà una nova edició del “Paranoia Winter Festival”, la festa més jove del Maresme. Així doncs, els joves menors de 16 anys estan convocats a 2/4 de 7 de la tarda i els majors d´aquesta edat, a partir de les 10 de la nit. El ball de Carnaval arribarà també a l´envelat però en aquest cas serà dissabte, dia 13, desprès que la rua popular, concentrada a la plaça del Poble a les 5 de la tarda, finalitzi el seu recorregut a la Riera del Gorg.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.02.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^