X
Trobades amb l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Alumnes i professors de l´IES Mossèn Alcover de Manacor visiten l´Ajuntament de Sant Vicenç

Visita IES Manacor
Dimecres passat a la tarda, alumnes i professors de 2n d´ESO de l´IES Mossèn Alcover de Manacor, acompanyats d´una representació de professors, pares i mares i alumnes de l´IES de Sant Vicenç de Montalt, van visitar l´edifici consistorial santvicentí on els va rebre l´alcalde de la vila, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i una representació del govern municipal, formada per la regidora d´Educació, Lluïsa Grimal, la regidora de Medi Ambient i Joventut, Fina Navarro, i el regidor d´Urbanisme i Noves Tecnologies, Enric Miralles.

La Sala de Plens es va quedar petita per acollir al nombrós grup de joves estudiants i els seus acompanyants, que van seguir amb atenció les paraules del director de l´IES de Sant Vicenç, Enric Torras, i les de l´alcalde, qui els va donar la benvinguda i va felicitar ambdós instituts per haver posat en marxa aquest Programa d´intercanvi d´alumnes. Miquel Àngel Martínez va lliurar als membres de la delegació manacorina diversos exemplars de llibres i DVDs amb una temàtica comuna: Sant Vicenç. L´acte va finalitzar amb un berenar.

Visita IES ManacorVisita IES Manacor

Aquesta visita s´emmarca en el programa d´actes del Programa d´intercanvi d´alumnes entre l´institut de Sant Vicenç i l´institut de Manacor (Illes Balears), que es va iniciar el passat diumenge amb l´arribada dels joves estudiants i els seus professors i s´allargarà fins avui. Durant la seva estada al municipi, el grup de Manacor ha realitzat diverses sortides per visita indrets molt representatius, com Montserrat, les mines de sal de Cardona, o les Rambles i la Pedrera de Barcelona.

Visita IES ManacorVisita IES Manacor
Visita IES ManacorVisita IES Manacor


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.03.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^