Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Festa de les Lletres arriba a la seva 2a edició
Dissabte, 24 d'abril a les 6 de la tarda, al Centre Cívic El Gorg

Cartell Festa de les LLetresAquest dissabte, 24 d´abril, el Centre Cívic acollirà la Festa de les Lletres que arriba a la seva 2a edició.“Estima les lletres... Les lletres t´estimen” és l´eslògan triat per representar un acte que busca atreure els lletraferits a l´entorn d´un seguit de propostes vinculades al món literari amb motiu de la diada de Sant Jordi.

El teló de la II Festa de les Lletres s´aixecarà a les 6 de la tarda amb la presentació, a càrrec de l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, del conte ”El retorn dels bòbuls i les margaridasses”, escrit per Américo J. Carles i il·lustrat per Gina Pórtera.
Tot seguit, pujaran a l´escenari els alumnes de 1r d´ESO de l´IES de Sant Vicenç per representar l´obra ”Salvem la Terra”. Un cop acabada la funció teatral, la Biblioteca Municipal La Muntala prendrà el protagonisme amb el lliurament de premis dels IV Jocs Florals. Jordi Cornudella, Pius Morera i Anna Cornudella seran els encarregats de presentar, cridar a l´escenari i guardonar als guanyadors/es d´enguany. Ja per acabar, la regidora d´Educació, Mª Lluïsa Grimal, s´ocuparà de presentar la guia “Passejades pel Maresme” editada per les biblioteques Municipals del Maresme.

La Festa de les Lletres finalitzarà amb un refrigeri durant el qual Américo J. Carles i Gina Pórtera, autors del conte ”El retorn dels bòbuls i les margaridasses” editat per l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt en col·laboració amb Caixa Laietana, signaran exemplars als assistents que els interessi tenir aquest record.

La II Festa de les Lletres està impulsada per les regidories de Comunicació, Cultura i Educació i la Biblioteca Municipal la Muntala. En l'edició d'enguany es compta amb la col·laboració de la Colla de Geganters, l'IES de Sant Vicenç i Centre de Jardineria Arqué.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.04.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^