X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El jove pianista Andreu Gallén en concert a Sant Vicenç
El concert se celebrarà el dia 1 de maig a les 10 de la nit a l'Església de Sant Vicenç

Andreu Gallen
Aquest dissabte, 1 de maig, els amants de la música tenen una cita a l´Església de Sant Vicenç, on el jove pianista Andreu Gallén acompanyat d´un quintet de corda oferirà un concert a partir de les 10 de la nit. La vesprada musical ens donarà l´oportunitat, d´una banda, de retrobar-nos amb l´obra de Ludwig van Beethoven i Frédéric Chopin, i d´una altra banda, de descobrir la música de Jordi Cornudella Heras.

L´organització del concert corre a càrrec de l´Associació de Gent Gran Els Xurravins, que compta amb el suport i la col•laboració de l´Ajuntament i la Parròquia de Sant Vicenç de Montalt.


PROGRAMA
I
Ludwig van Beethoven (1770-1827)
Concert per a piano i orquestra “Emperador”en Mi b Major, opus73
Allegro
Versió per quintet de corda i piano
Violins: Ignasi Roca, Victor Pérez
Viola: Úrsula Amargós
Violoncel: Irma Bau
Contrabaix: Javier Vacas

II
Jordi Cornudella Heras (1989)
Lament gitano (Habanera)

Frédéric Chopin (1810-1849)
Sonata en si menor número 3, opus 58
Allegro maestoso
Scherzo: Molto vivace
Largo
Finale:Presto non tanto


ANDREU GALLÉN

Nascut el 1987 a Barcelona, Andreu Gallén comença els estudis de piano a l´edat de set anys. L´any 2006 finalitza els estudis de Grau Mitjà al Conservatori del Liceu amb el pianista Daniel Ligorio. Aquell mateix any entra a l´ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), on actualment cursa quart de Grau Superior amb Eulàlia Solé.

Inquiet, amb ganes de fer música i d´experimentar amb noves propostes artístiques, ha participat en múltiples i diversos projectes. Interessat en la multidisciplinaritat de les arts, recentment ha participat en el projecte d´una dramatització de l´obra d´Arnold Schönberg “Pierrot Lunaire” amb el grup “Dandys von Bergamo” que es va estrenar a la Sala 2 de L´Auditori de Barcelona el febrer del 2010.

L´any 2009 ha estat premiat per l´INJUVE (Instituto de la Juventud, Ministerio de Igualdad) entrant com a solista als Circuitos de Música Injuve 2009, una gira de concerts que l´han portat a escenaris i festivals com: Círculo de Bellas Artes de Madrid, Festival de Segovia, Centro Conde Duque de Madrid,…

Una de les seves passions és la música de cambra, àmbit que treballa amb els membres del Quartet Casals i el pianista Kennedy Moretti. Des de fa ja un temps, forma duo amb el clarinetista Miquel Ramos, amb qui ofereixen varis recitals arreu de Catalunya i amb qui van guanyar el Primer Premi al Concurs de Música de Cambra de Sant Joan de Vilatorrada. També ha format duo amb el violoncel·lista Oscar Alabau, amb qui, a banda d´oferir diversos concerts, han estat premiats amb el primer i segon premi en dos concursos l´any 2008 (Escola de Música de Barcelona i Concurs l´Arjau).

El juny del 2008 debuta a la Sala Simfònica “Pau Casals” de l´Auditori de Barcelona dins la final del concurs Premis Tutto de COMRàdio. El curs vinent preparà les Variacions Goldberg de J.S. Bach com a projecte final de carrera.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.04.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^