Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Al maig s'obre el període per demanar les beques de llibres i menjador escolar
Termini presentació de sol·licituds: del 3 al 18 de maig a l'Ajuntament

Les famílies amb nens/es que cursin P3, P4, P5, Educació Primària i Educació Secundària podran sol·licitar les beques del 3 al 18 de maig. Les sol·licituds, juntament amb la documentació que s´especifica en cada cas, cal presentar-les a l´OAC de l´Ajuntament se sant Vicenç de Montalt (C/ Sant Antoni, 13) de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 de la tarda, i els dimecres de 4 a 2/4 de 8 de la tarda.
Del 3 al 18 de maig es poden sol·licitar les beques de llibres i menjador escolar per al curs 2010/2011 dels cursos de P3, P4, P5, Educació Primària i Educació Secundària. Per poder sol·licitar la beca caldrà tenir un límit de renda anual disponible per persona igual o inferior a 3.610,63 €.

Les sol·licituds cal presentar-les a l´OAC de l´Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13) de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 de la tarda, i els dimecres de 4 a 2/4 de 8 de la tarda. Per tal d´agilitzar els tràmits per a la concessió de les ajudes, us recomanen que us informeu sobre la documentació necessària per poder aportar-la el dia que presenteu la sol·licitud.

La documentació que cal acompanyar es pot consultar  a:

NOTA INFORMATIVA BEQUES MENJADOR

NOTA INFORMATIVA BEQUES LLIBRES

Tot seguit, trobareu els diferents models de sol·licitud, segons els tipus de beques:

SOL·LICITUD BEQUES MENJADOR

DELACRACIÓ D'INGRESSOS BEQUES MENJADOR

SOL·LICITUD BEQUES LLIBRES

La data límit per a presentar les sol·licituds de les beques de menjador i llibres escolars serà el dia 18 de maig. Posteriorment i per tal de valorar cada situació, des de Servei Socials es concertarà una entrevista individual amb aquelles persones que hagin sol·licitat beques.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.04.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^