X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Diumenge es produiran afectacions al bus urbà durant la celebració de la II Challenge

Tanmateix, us recorden, que diumenge, entre dos quarts de set del matí i dos quarts de quatre de la tarda, en cap cas es podrà circular per la carretera N-II. Tots els vehicles que poden circular per l'autopista, seran desviats cap a la C-32. Els que no (ciclomotors, cotxes sense carnet, maquinària ...) no podran circular.  De retruc, i mentre estigui tallada la N-II, l'autopista serà gratuïta per als usuaris i usuàries, ja que el cost dels peatges el costejaran el Consell Comarcal del Maresme i l'Ajuntament de Calella.

Al web del Consell Comarcal del Maresme, trobareu tota la informació sobre les afectacions de trànsit a la comarca.

El proper diumenge, 16 de maig, el bus urbà de Sant Vicenç de Montalt registrarà modificacions en el seu recorregut i demores entre les 6.30 i les 18.30h, a causa de la celebració de la II Half Challenge Costa de Barcelona - Maresme. Pel mateix motiu, dues parades ubicades a Caldes d´Estrac quedaran fora de servei, en concret la del Museu Picasso i la de la Riera de Caldes. Tanmateix s´habilitarà una parada provisional a la sortida del pas soterrani pròxim a l´Hotel Colon.

El servei tornaran a la normalitat un cop finalitzada la prova.

Mapa afectacions bus

Podeu consultar el recorregut alternatiu (en color lila)que farà el bus urbà mentre s´allargui la Challenge en aquest document adjunt/.

Fitxer: bus_challenger.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 257.03 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.05.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^