X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Pendent d'adjudicació l'ampliacio del CEIP Sant Jordi
GISA,Gestió d'Infraestructures S.A., Empresa Pública de la Generalitat de Catalunya ha estat l´entitat encarregada de l´adjudicació del projecte d´Assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i d'execució, l'estudi de seguretat i salut, el projecte d'activitats per a llicència ambiental, l'estudi geotècnic, l'estudi de patologies i el projecte d'enderroc i posterior direcció d'obra corresponent a l´ampliació a 1 línia del Centre d´Educació Infantil i Primària Sant Jordi, amb una superfície d´ampliació de 1.360 m2 i 1.120 d´adequació. 

La convocatòria del concurs-obert va sortir publicada el 17 de juny al DOGC i els ofertants tenien fins el 4 de juliol per a presentar les seves propostes. Un total de 46 empreses van presentar-se a la licitació i 45 d´elles van ser admeses en l´obertura de pliques que es va celebrar el 21 de juliol.


El termini d´execució, establert a les Bases del concurs, per a l'Assistència tècnica, per a la redacció dels Projectes i dels Estudis serà de 7 mesos i el termini per a l'execució de la direcció d'obra s'ajustarà a la durada real de les obres. 

Una vegada hagin estat estudiades i valorades les diferents propostes, GISA adjudicarà  el projecte d´ampliació del CEIP Sant Jordi, que té un pressupost base de licitació de 168.571,00 EUR (capítol de l´Estudi de Seguretat i Salut inclòs).

Publicat el 10.10.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^