X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Arriba la Festa de la Gent Gran amb un nou format i totalment renovada
La invitació pel dinar i l'entrada numerada per l'acte de cloenda es podran retirar del 28 de juny al 2 de juliol a l'Ajuntament

El col·lectiu de gent gran de Sant Vicenç el formen 737 persones, de les quals 382 són dones i 355 homes. La població major de 65 anys representa un 12,6% de la població total del municipi, que actualment arriba als 5857 habitants.

Gent GranAmb l´arribada de l´estiu, Sant Vicenç es prepara per a celebrar un dels actes més entranyables i esperats per la gent gran de la nostra vila: la festa homenatge que aplega i agermana a totes les persones grans de la població. Una festa que, any rere any, s´ha anat consolidant fins a esdevenir una de les dates més destacades del calendari festiu de Sant Vicenç. Enguany, però, la festa canvia de format i presenta moltes novetats. Així, el pes específic de l´organització del programa d´actes passa a recaure sobre l´Associació de Gent Gran Els Xurravins, que compta amb el suport i el recolzament de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. Altra de les novetats destacades és l´ampliació del programa d´actes, que s´allarga 1 setmana i inclou una variada oferta de propostes, amb l´objectiu que la festa més enllà del típic dinar de germanor es converteixi en un aparador de les activitats destinades a la gent gran que, de manera regular, s´organitzen a la nostra vila.

Gent GranCentre Cívic
Així entre el 3 i l´11 de juliol, es portaran a terme propostes de tot tipus i a per a tots els gustos: exposicions, xerrades, col·loquis, campionats de billar i de futbolí, l´estrena d´un programa de ràdio, etc., sense oblidar la tradicional Missa, seguida del dinar de germanor; i com a cloenda, un acte oficial que servirà per retre homenatge a les dues persones (home i dona) sòcies de l´Associació de Gent Gran Els Xurravins, empadronades a Sant Vicenç, de més edat. L´humorista Pep Plaza serà l´encarregat d´amanir amb les seves imitacions l´acte que baixarà el teló de la Setmana de la Gent Gran.
Cuina de Sant VicençBillar
Tot i que, l´entrada a tots els actes programats és lliure i gratuïta, per assistir al dinar de germanor que aplegarà el dia 7 de juliol al Restaurant Can Marial les persones majors de 65 anys empadronades al municipi, i a l´acte de cloenda, obert també a tots els socis dels Xurravins, que se celebrarà el dia 11 de juliol al Centre Cívic El Gorg, caldrà disposar de la corresponent invitació i entrada numerada, que es podran retirar del 28 de juny al 2 de juliol, de 9 del matí a 2 del migdia, a les dependències de l´Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13), presentant la carta que l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i l´Associació de Gent Gran Els Xurravins han fet arribar, de manera conjunta, a totes les persones majors de 65 anys de la vila.

Les persones que vulguin assistir com acompanyants al dinar del dia 7 i no disposin d´invitació hauran de confirmar la seva assistència i abonar 25 euros pel menú entre el 28 de juny i el 2 de juliol, de 9 del matí a 2 del migdia, a les dependències de l´Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13).

Per a aquelles persones que tinguin problemes de mobilitat, el dia del dinar l´Ajuntament posarà un servei de microbús que s´encarregarà d´anar a buscar i tornar a casa seva a tots/es aquells/es residents de Sant Vicenç, que ho necessitin. Només caldrà que comentin aquesta circumstància quan retirin la invitació.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.07.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^