www.svmontalt.cat

RecicloilLa Regidoria de Medi Ambient, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha posat en marxa una campanya per al foment de la recollida dels olis usats procedents de les cuines de les llars familiars i de les activitats econòmiques (hostaleria, restaurants, bars i càterings...) a més de fomentar el reciclatge entre els escolars.

La campanya preveu informar a la ciutadania sobre la necessitat i els beneficis de reciclar aquest tipus de residu. Per facilitar el reciclatge, l’Ajuntament instal·larà tres nous llocs de recollida d’oli al Ptge. de les Hortènsies, al carrer Costa Brava i a Can Boada (zona Sorli).

També es distribuiran entre la ciutadania, de manera gratuïta, petits dipòsits de 2 litres per a recollir els olis usats procedents de les cuines.  Els bidonets domèstics es poden recollir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia i els dimecres de 4 a 2/4 de 8 de la tarda.

Tanmateix, la campanya tindrà repercussió sobre els establiments que generen olis de cuina i s’ofereix als establiments que vulguin acollir-se a la campanya una recollida gratuïta a porta de l’establiment. En aquest cas, cal contactar directament amb Recicloil trucant al telèfon 661 98 28 88. L’empresa us facilitarà tota la informació i el material necessari per a poder reciclar els olis.

Finalment, la campanya també arribarà a les escoles del municipi, on es previst dur a terme activitats de sensibilització amb els alumnes.


Publicat el 03.12.2014