X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Regidoria de Promoció Econòmica impulsa actuacions per afavorir la inserció laboral

La Regidoria de Promoció Econòmica posa a disposició de tots els usuaris/es del Servei Local d´Ocupació un catàleg de recursos per a la Inserció Laboral en format CDROM on hi trobareu informació sobre: l´elaboració del CV, l´autocandidatura, l´entrevista de selecció, borses de treball per Internet, llistat d´ETT, homologació d´estudis, Normalització Lingüística, centres de formació, directoris d´empreses...

Vine a l´Ajuntament a buscar el teu exemplar gratuït!. 

Jovent a l'ordinador
La Regidoria de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posa a disposició d´aquelles persones en situació d´atur un dispositiu d´inserció laboral, el Servei Local d´Ocupació. Durant el primer semestre de 2010 s´han dirigit per primera vegada al Servei Local d´Ocupació un total de 58 persones per formar part de la borsa de treball de l´Ajuntament i 42 que ja eren usuàries s´hi han dirigit per rebre assessorament en temes d´inserció laboral o formació. Aquest servei ha permès reincorporar al mercat de treball un total de 18 persones que es trobaven en situació d´atur. Els sectors generadors d´ocupació han estat bàsicament l´hostaleria i el d´atenció a les persones.


L´objectiu principal de la Regidoria de Promoció Econòmica és seguir treballant per millorar les possibilitats d´inserció laboral de totes aquelles persones en situació d´atur que s´han vist afectades per l´actual crisi econòmica que incideix entre d´altres en el mercat de treball. Aquelles persones interessades en dirigir-se al Servei Local d´Ocupació (C/ Sant Antoni, 13) poden fer-ho els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14h. D´altra banda, les empreses de Sant Vicenç que tinguin la necessitat de cobrir algun lloc de treball poden posar-se en contacte amb el Servei Local d´Ocupació al 93 791 47 18 o a promocioeconomica@svmontalt.cat.

Algunes de les eines que el Servei Local d´Ocupació ha posat a l´abast de les persones en situació d´atur al llarg del primer semestre de 2010 han estat:

  • Porta 22 (gener-juny 2010): Aplicatiu multimèdia per a la inserció laboral.

  • Club de feina (Tot l´any): Servei d´assessorament per a la recerca de feina.

  • Alfabetització digital per a la inserció laboral (abril 2010): Curs d´iniciació a la recerca de feina per Internet.

  • Cursos de Formació per a l´Ocupació (març-maig 2010): Un curs sobre ‘´Rehabilitació i mobilització de malalts´´ i tres monogràfics: ‘´L´entrevista de feina´´, ‘´L´accés a l´Administració Pública´´ i ‘´Tècniques de recerca de feina´´.

  • Xarxa Inicia (Tot l´any): Dispositiu d´assessorament per a la creació d´empreses.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.07.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^