X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El consistori mostra el seu rebuig a la sentència del Tribunal Constitucional sobre l´Estatut de Catalunya
Portada Estatut
El Ple municipal celebrat el passat dijous 1 de juliol  va aprovar una moció presentada pels grups municipals de CiU, PSC, ERC, AxSV i ANEM, i la regidora no adscrita en què mostra el seu rebuig a la sentència emesa pel Tribunal Constitucional sobre l´Estatut de Catalunya. El grup municipal del PP no va assistir al Ple.


El text íntegre de la moció  aprovada és el següent:

“Moció contra la sentència del Tribunal Constitucional en relació l´Estatut de Catalunya que presenten el grup de CiU, PSC, ESQUERRA, AxSV, ANEM i la regidora no adscrita al Ple d´aquesta corporació. 

Atès que el Tribunal Constitucional ha dictat sentència en relació l´Estatut de Catalunya.

Atès que aquesta sentència ha suposat una retallada considerable a la columna vertebral i als principals eixos de l´Estatut, i ha suposat una retallada al nostre horitzó nacional i d´autogovern.

Atès que no s´ha respectat la voluntat del poble de Catalunya expressada democràticament el 18 de juny de 2006, quan va votar de manera favorable al nou Estatut de Catalunya, mostrant així el seu suport.

En relació als antecedents exposats, els grups sotasignants proposem al ple l´adopció dels següents

ACORDS

PRIMER.- Mostrar el rebuig de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt a la  sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut.
 
SEGON.- Mostrar el suport de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt a les resolucions que de manera majoritària es prenguin al Parlament de Catalunya en la sessió monogràfica que es celebrarà els propers dies.

TERCER.- Instar a la ciutadania del nostre municipi que participi de manera massiva  a la manifestació convocada pel proper 10 de juliol a les 18h.
 
QUART.- Constatar que aquesta sentència demostra el fracàs de la via autonomista i ha d´iniciar un nou procés emmarcat en el dret a decidir, ja que s´ha vulnerat la voluntat del poble català expressada a través del Parlament de Catalunya i ratificada en referèndum.

CINQUÈ.- Comunicar l´adopció d´aquests acords al Parlament de Catalunya, al Govern de la Generalitat, al govern espanyol i a les entitats municipalistes de Catalunya."

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.07.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^