X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Miquel Casals Mc Auley, guanyador del 3r Concurs de fotografia “Un tastet de Sant Vicenç”
Exposició fotografies Exposició fotografies


“Vistes al mar”, una fotografia del passeig marítim i la platja, de Miquel Casals, ha estat guardonada amb el 1r premi del 3r Concurs de fotografia “Un tastet de Sant Vicenç”. Enguany, el certamen ha registrat prop d´un vintena de participants, que van presentar 41 treballs en format digital. La temàtica del concurs, un any més, ha girat al voltant de Sant Vicenç de Montalt. Per aquest motiu, les instantànies presentades a concurs havien de mostrar imatges dels seus carrers, la seva gent, els seus edificis, les seves festes, els seus paisatges, etc.

Exposició fotografies


Montse Vilert, amb “Benestar i calma a Sant Vicenç” i Mercè Corachan, amb “Alonso visita Sant Vicenç”, es van endur el segon i el tercer premi respectivament. Per la seva banda, Carme Conde, amb “Un carrer diferent” resultà guanyadora en l´apartat de millor autor/a local.


Exposició fotografies
El lliurament de premis va tenir lloc el dia 17 de juliol, al Centre Cívic El Gorg. L´acte presidit per l´alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va comptar amb l´assistència del regidor de Cultura, Amadeu Clofent, i de Boi Ambrós, en representació del jurat. Gina Pórtera, Juli Martín Moliné i Antoni Buch han completat un jurat que ha volgut destacar la gran qualitat artística i tècnica de les obres presentades a concurs. A banda de les fotografies guanyadores, el jurat també va triar la resta d´imatges, fins arribar a 13, que il·lustraran el Calendari 2011.


Exposició fotografies
L´acte també va servir per inaugurar l'exposició Un tastet de Sant Vicenç 2010 que ens mostra, per una banda, les fotografies presentades al concurs d´enguany, i per una altra banda, un recull de pintures a l'oli, obra de Jaume Nogué, sorgides de les imatges del Calendari SVM 2010. El senyor Nogué va rebre de mans de les autoritat presents en l´acte un obsequi en mostra d´agraïment per la seva col·laboració per 2n any consecutiu en la mostra. L´exposició romandrà oberta fins al 15 d´agost al Centre Cívic El Gorg.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.07.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^