X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Salutació de l'alcalde > Marcs > Festes > 2010 > Clicka la Festa Major d'Estiu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Salutació de l'alcalde
AlcaldeBenvolguts santvicentins i benvolgudes santvicentines, em sento especialment honorat de poder fer-vos arribar de nou la meva salutació amb motiu de la Festa Major d´Estiu.

La Festa Major en honor de la Mare de Déu de l´Assumpció arriba al bell mig de l´estiu, al rovell del mes d´agost per marcar una fita en el calendari estiuenc i festiu. I se situa en aquell punt que per a uns representa l´inici de les vacances, i per a uns altres marca el retorn a l´activitat habitual després d´uns dies de descans, oci i lleure.

És una festa especial, amb uns trets propis. Lluminosa, colorista i participativa. Com ho és Sant Vicenç, que té la seva personalitat molt acusada, cívica i avançada. Sant Vicenç és la seva gent i aquelles persones que se l´estimen, i la Festa és una de les màximes expressions de generositat i compromís amb allò col•lectiu. Així ha estat al llarg de molts anys d´existència i per això continuarem esmerçant-hi tots els nostres esforços, des del convenciment que la convivència fa poble i la festa fa ciutadania.

Sant Vicenç també significa l´expressió d´una de les constants del nostre temps: estimar i celebrar les tradicions, projectar-les i també saber renovar-les. És aquest un dels models –en equilibri entre passat i futur, entre tradició i modernitat– que donen més sentit a la cultura. I per això la festa al carrer esdevé una de les maneres més valuoses d´integrar la gent, vinguda  d´arreu, a partir d´unes sòlides arrels culturals.

Són dies, doncs, per compartir, per conviure i per demostrar que els carrers de Sant Vicenç són un dels millors espais on trobar-se, retrobar-se, divertir-se i gaudir. I així ho ha posat de manifest, any rere any, la  capacitat dels nostres veïns i veïnes de fer palesos valors tan essencials com la convivència, el respecte i l´ànim de sumar experiències.

Espero que la Festa Major d´enguany sigui un èxit rotund i que gaudiu de totes les activitats programades amb respecte i civisme; amb el seny i la rauxa catalana. De la mateixa manera, voldria agrair l´esforç i la tasca de tots els que heu fet possible, un any més, que la Festa Major d´Estiu de Sant Vicenç sigui un somni fet realitat.

Bona Festa Major!

Miquel Àngel Martínez i Camarasa
Alcalde de Sant Vicenç de Montalt

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^