Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Arrenca un nou curs escolar amb 958 alumnes i moltes novetats
Les classes s'iniciaran el dia 7 de setembre

EscolarsVacances més curtes a l´estiu i una setmana de descans al febrer-març. Són algunes de les novetats que incorpora el nou calendari escolar. D´aquesta manera, el curs 2010-2011 les classes a les escoles i instituts de secundària començaran el dia 7 de setembre, una setmana abans del que fins ara ha estat habitual, escurçant una mica les vacances d´estiu. Aquest canvi es compensa amb una setmana de vacances a finals de febrer, just en mig del període més llarg de l´any sense festius. Al final, el nombre de dies de classe seran els mateixos, 176, però repartits de forma diferent. L´últim dia de classe serà el 22 de juny. Per la seva banda, l'Escola Bressol Municipal Els Garrofers també iniciarà el nou curs el 7 de setembre però l'acabarà el dia 19 de juliol.

Tot i ser xifres provisionals, a falta de la possible incorporació de nous alumnes, un total de 958 nens i nenes, 73 més que el curs passat, iniciaran les classes a les aules de Sant Vicenç. D´aquests, 650 corresponen als centres d´educació infantil i primària -270 al CEP Sant Jordi i 380 al CEIP Sot del Camp-, mentre que seran 208, els alumnes que iniciaran el curs a l´institut. Pel que fa a l´Escola Bressol Municipal Els Garrofers, hi assistiran 100 infants. En total el número de matriculacions ha augmentat un 8,5% respecte del curs anterior.
Vacances escolars i festius

Aquest curs 2010-2011 s´han establit tres períodes de vacances escolars, que queden configurats de la següent manera: del 23 de desembre de 2010 al 6 de gener de 2011, ambdós inclosos (Nadal); del 28 de febrer al 4 de març de 2011, ambdós inclosos; i del 18 al 25 d´abril de 2011, ambdós inclosos (Setmana Santa).

Pel que fa als dies festius de lliure disposició, els centres escolars han triat l´11 d´octubre i el 7 de desembre de 2010 i el 23 de maig de 2011.


Millores als equipaments educatius

La tornada a l´escola de Sant Vicenç serà per a molts escolars l´inici d´un nou curs amb noves instal·lacions, com és el cas de l´institut que estrena dos nous mòduls, o amb equipaments millorats, doncs la Regidoria d´Educació aprofita els mesos de vacances per portar a terme tasques de manteniment i posada a punt a totes les escoles del municipi. En aquest sentit, s´han adequat patis, instal·lat aires condicionats i megafonies, netejat talussos, i també s´han fet diversos treballs de fusteria, lampisteria, electricitat i jardineria.

Com actuacions a destacar, en citem les següents: el formigonat de l´entrada de l´escola Sot del Camp, que s´ha finançat amb una subvenció del FEOSL, i la construcció dels col·lectors del servei de clavegueram per a la futura construcció del nou edifici de l´IES de Sant Vicenç i la propera instal·lació de tres aparcabicis, a tocar dels CEIPs i de l´institut, ambdues actuacions finançades amb fons propis.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.09.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^