X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En exposició pública el Cens Electoral dels candidats a Jurat Popular
Podeu consultar el Cens del 9 al 17 de setembre de 2010
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt informa que del 9 al 17 de setembre, ambdós inclosos, estarà en exposició pública la llista del Cens Electoral, que s'utilitzarà en el sorteig que establirà la llista biennal de candidats a jurats.

Les persones que estiguin interessades a consultar, prèvia identificació (DNI, Passaport o Permís de Conduir), les seves dades i comprovar que siguin correctes poden passar a fer-ho per l´OAC de l'Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13) de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia.

Segons estableix la Llei Orgànica 5/1995 del Tribunal del Jurat, dins els darrers 15 dies de setembre dels anys parells, les Delegacions Provincials de l´Oficina del Cens Electoral han de dur a terme un sorteig per tal d´establir la llista biennal de candidats a jurats.

Enguany, el sorteig corresponent a la província de Barcelona  es realitzarà, en sessió pública, el proper 27 de setembre a les 9.30h a la seu de l´Audiència Provincial de Barcelona (Palau de Justícia; Passeig Lluís Companys s/n. Barcelona) i se seleccionaran 5.000 candidats a jurat entre els ciutadans inscrits al Cens Electoral vigent a 1 d´agost de 2010 en aquesta província.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.09.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^