X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Resposta positiva de les Entitats a l'organització de la I Mostra d'Entitats
Logo Participació CiutadanaLes Entitats de Sant Vicenç van respondre positivament  a la convocatòria programada per la Regidoria de Participació Ciutadana, i a finals de setembre van mantenir al Centre Cívic la 1a. Jornada de Treball per posar fil a l´agulla a l´organització de la I Mostra d´Entitats de Sant Vicenç de Montalt. En aquesta primera reunió es van posar sobre la taula temes com la data d´organització de la Mostra, ubicació, activitats a realitzar, etc.

La Mostra d'Entitats vol néixer amb l´objectiu principal de convertir-se, any rere any, en un espai de presentació i intercanvi d'experiències, coneixements i recursos;  un aparador per a la ciutadania de les activitats que fan les associacions i també un punt de trobada i unió entre les mateixes entitats que, en treballar conjuntament per tal de dur a terme aquesta activitat, assoliran un nivell de coordinació, capacitat de col•laboració, experiència  i coneixement mutu de gran valor  en qualsevol procés futur que impliqui la participació de la ciutadania.


LOGO entitats Sant VicençA aquesta convocatòria van assistir-hi representants de les Associacions i Entitats Municipals (Orfeó Parroquial El Delme, Agrupació Teatral Emled, Donactiva, Xurravins, AMPA del CEIP Sant Jordi, Colla de Geganters, ANAFA los Amigos de Ziginchor, Associació de Puntaires, Associació de veïns de Montaltpark, CEIP Sot del Camp, AMPA del CEIP Sot del Camp i Club de Patinantge Artístic), que juntament amb el regidor de Participació Ciutadana, Pere Orts i la tècnica de l´Àrea, Viviana Pérez van debatre  la proposta presentada per la regidoria, tot aportant les seves idees i suggeriments.

Fruït del debat, en resultà la primavera (març, abril o maig) com l´estació idònia per celebrar la fira que estarà ubicada en un lloc central (la proposta majoritària va estar les rodalies del Centre Cívic), tot i que hi haurà activitats que es realitzaran en diferents llocs del municipi com el Centre Històric. També s´acordà que les entitats participaran en el procés de planificació, organització, execució i avaluació de la Mostra, i per tant, la seva tasca no només serà estar presents en la jornada/es de celebració, sinó decidir-ne els aspectes organitzatius i col•laborar en l'organització general mitjançant una Comissió de Treball.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Dimecres, 14 de desembre de 2005
Dijous, 1 de desembre de 2005
Dissabte, 26 de novembre de 2005
Dissabte, 1 d'octubre de 2005
Dissabte, 17 de setembre de 2005
Publicat el 21.10.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^