X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Muntala estrena programació de tardor-hivern

Logo La MuntalaLa Biblioteca Municipal La Muntala estrena programació de tardor-hivern amb les activitats pròpies, organitzades des de la Regidoria d’Ensenyament i emmarcades en els àmbits del foment de la lectura, el lleure i la formació.

Les diferents propostes que s'allargaran fins al mes de juny, han estat ideades i pensades per a satisfer les inquietuds de petits, joves i adults.

Així, un cop iniciat el curs escolar, el passat dimecres 1 d'octubre es van reemprendre les sessions de L'hora del conteA partir de 2/4 de 6 de la tarda, cada dimecres, al Centre Cívic El Gorg, la màgia dels contes es torna a fer realitat a través de diferents narradors. Hi esteu tots i totes convidats!. 

L'hora del conteUna altra de les activitats, adreçada en aquest cas a públic adult, que impulsa La Muntala és la Round table, tertúlies d'idiomes -francès i anglès-, on els participants i els conductors/es de l'espai, mantenen converses sobre temes ben diversos. Les sessions es porten a terme un divendres al mes a les 7 de la tarda al Centre Cívic El Gorg, seguint un calendari, que aquest octubre queda de la següent manera:

  • Dia 17 d'octubre: Round table en anglès amb Marion Fitzgerald.
  • Dia 24 d'octubre: Round table en francès amb Martine Hug-Simon.

Club lectura juvenilLa Muntala tancarà aquest mes d’octubre amb una proposta dirigida als adolescents. Es tracta d’una sessió del Club de lectura juvenil que tindrà lloc el dia 31 a les 6 de la tarda. Aprofitant la celebració del “Halloween”, es parlarà de llibres de por i si ho voleu... hi podeu assistir disfressats.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.10.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^