X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´Alexandra Panayotou més solidària

Alexandra Panayatou Tot i que el passat 12 de setembre, l´Alexandra Panayotou va culminar amb èxit el repte esportiu de la Ultra Pyrene, un dels recorreguts més exigents en quant a distàncies diàries i desnivells acumulats, que hagi afrontat fins ara l´atleta resident a Sant Vicenç, encara li restava una etapa, potser la més important, per tancar una prova que, més enllà de ser un desafiament personal, també representava per l´Alexandra un repte solidari a favor de l´esport adaptat. Repte solidari que va cloure el 15 de novembre - Dia de les Persones amb Malalties Neuromusculars- quan l´atleta grega lliurà a l´ASEM (Associació Catalana de Malalties Neuromusculars) els 2.010 € que es van recaptar amb la venda de samarretes durant la Ultra Pyrene.

El lliurament del taló solidari es va portar a terme al Centre Cultural Can Fabra de Sant Andreu (Barcelona) en el marc dels actes organitzats per l´ASEM per commemorar el Dia Nacional de les Persones amb Malalties Neuromusculars. En l'acte, a banda de l´atleta Alexandra Panayotou, també hi van intervenir Gemma Mumbrú, regidora del Districte de Sant Andreu, i Juan José Moro, President d'ASEM Catalunya.

Paga la pena destacar que durant la Ultra Pyrene, i al llarg de 12 dies consecutius, l´Alexandra va fer un recorregut equiparable a dues maratons diàries (més de 84 kilòmetres) por camins, pistes i carreteres, des de San Sebastiá fins a Girona.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.11.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^