Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´Ajuntament convoca una sessió informativa sobre el POUM
La sessió es portarà a terme el dimecres 1 de desembre a les 7 de la tarda al Centre Cívic

Informa´t i opina sobre el POUM

Plànol de Sant VicençL´àrea d´Urbanisme de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha organitzat per al proper dimecres 1 de desembre una jornada informativa sobre la proposta del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) abans que se'n realitzi l'aprovació provisional per part del Ple. La sessió es portarà a terme al Centre Cívic El Gorg a partir de les 7 de la tarda.

L´objectiu de la jornada és el de mantenir un procés d´aprovació del POUM dotat de les màximes garanties de publicitat i transparència. En aquest sentit, s´informarà als veïns i veïnes que hi assisteixin del projecte elaborat per l´equip redactor, encapçalat per Francesc Ventura, i de les diferents fases que s´han seguit al llarg de tot el procés, ja que, a l´hora de prendre decisions, és fonamental que el ciutadà doni el seu punt de vista, per poder avaluar-lo.

El Pla d´Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és l´instrument que ha de servir per ordenar el nostre municipi pels propers anys. Aquest document ha de definir el model urbà sostenible que es vol implantar segons les necessitats de creixement i els tipus d´edificis, equipaments, zones verdes i xarxa de carrers que necessitem. Tot això valorant i protegint el medi natural i el paisatge.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va donar conformitat, en el Ple del dia 26 de novembre de 2009, al text refós del POUM que incorpora les prescripcions formulades per la Comissió Territorial d´Urbanisme de Barcelona l´any 2003.

La complexitat de les modificacions a introduir, la dinàmica del sector immobiliari en els darrers anys, la promulgació de nova legislació i normativa urbanístiques i sectorials, i l´alternança en el govern municipal han dificultat el procés d´elaboració del text refós, que un cop aprovat inicialment,  es va sotmetre a informació pública per tal que les persones interessades puguessin presentar les seves observacions, al·legacions o consideracions.

Un cop analitzades les observacions i efectuades en el seu cas les modificacions corresponents, en breu el document serà aprovat provisionalment per l'Ajuntament, i tramès a la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona, a qui correspon la seva a provació definitiva.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.11.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^