X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç s´incorpora al programa “La cuina del Bolet del Maresme"
Aquesta temporada, Sant Vicenç de Montalt juntament amb altres dotze municipis de la comarca s´ha sumat al programa “La cuina del Bolet del Maresme” que impulsa el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i el gremi d´Hosteleria i Turisme Mataró i Maresme. Al llarg de tot el mes i fins a principis de desembre, el bolet serà el protagonista d´exposicions, fires, jornades i cartes d´un bon nombre de restaurants de la comarca.


Sant Vicenç, en aquesta edició en la que també hi  participen Vilassar de Mar, Arenys de Munt, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Premià de Mar, Cabrils, Mataró, Caldes d´Estrac, Premià de Dalt, Teià, Arenys de Mar i Sant Andreu de Llavaneres, ha organitzat les següents activitats amb el bolet com a protagonista:

  • I Mostra de Bolets i Líquens: Del 2 al 30 de novembre al Centre Cívic
  • Jornades Gastronòmiques del Bolet: Del 14 d´octubre al 6 de novembre, diversos restaurants del muncipi oferiran plats especials amb bolets.
  • Exposició de llibres, pel•lícules i contes que tracten el tema dels bolets: A la Biblioteca Pública La Muntala .

Aquí trobareu el fulletó editat pel Consorci i el Gremi, que es distribuirà pels ajuntaments, oficines de turisme, restaurants i altres oficines i entitats de la comarca.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Dimecres, 14 de desembre de 2005
Dijous, 1 de desembre de 2005
Dissabte, 26 de novembre de 2005
Dissabte, 1 d'octubre de 2005
Dissabte, 17 de setembre de 2005
Publicat el 03.11.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^