www.svmontalt.cat
Les activitats de Sant Vicenç DONA es portaran a terme entre el 2 i el 9 de març

Sant Vicenç DONAAmb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març, Sant Vicenç retrà el seu particular homenatge a les dones, amb una nova edició de la festa Sant Vicenç DONA, un esdeveniment que l´any passat, en la seva 1a edició, va rebre una gran acollida popular. Enguany però, la festa canvia de format i presenta moltes novetats.

Així, el pes específic de l´organització del programa d´actes recau sobre les entitats de la vila, que compten amb la coordinació de les regidories de Benestar Social i Participació Ciutadana. Altra de les novetats destacades és l´ampliació del programa d´actes, que s´allarga una setmana i inclou una variada oferta de propostes, amb l´objectiu que la celebració més enllà de la típica jornada lúdico-festiva es converteixi en un aparador del gran ventall d´activitats que, de manera regular, s´organitzen a la nostra vila i compten amb la participació activa de dones.

Així entre el 2 i el 9 de març, al Centre Cívic El Gorg, i també en altres escenaris alternatius com l´Espai Jove “El Cau”, es portaran a terme propostes de tot tipus i a per a tots els gustos: tallers gratuïts de puntes, taichi, ioga, etc; tertúlies; narració de contes i lectures de poemes; programes de ràdio en directe; exposicions, etc. Tot i que, diumenge 6 de març hi haurà canvi d´escenari, doncs la zona esportiva acollirà la jornada central de la setmana de la Dona en una matinal lúdico-festiva, que arrencarà a les 10 del matí amb una xocolatada i clourà al voltant de les 13h amb la lectura del Manifest 2011 i un tast de plats del món.

Tot plegat, una setmana on la dona prendrà especial protagonisme a través d´un ventall d´activitats gratuïtes que, enguany, aniran a càrrec de: Donactiva, C.F. Santvicentí, Club de Bàsquet, Club de Patinatge Artístic, Associació de Puntaires, Amics i Amigues de L´Oriola, Associació de Gent Gran Els Xurravins, Agrupació Teatral Emled, Espai Jove ‘´El Cau´´, Escola Municipal de Música L´Oriola, Ràdio Santvi, Biblioteca Municipal La Muntala i un nombrós grup de persones que s'hi han implicat a títol personal.


Publicat el 28.02.2011