X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç se suma a les Jornades Gastronòmiques del Pèsol
Del 14 de març al 30 d'abril, 18 pobles del Maresme participen en aquesta cita gastronòmica i Sant Vicenç ho fa amb 2 restaurants


Jornades del Pèsol

La cuina del Maresme es vesteix de gala per rebre un dels productes estrella del territori: l'exquisit pèsol, conegut també entre els gastrònoms com "la perla verda" per la seva finor i delicadesa.

L'edició 2013 de la Cuina del Pèsol del Maresme se celebrarà del 14 de març al 30 d'abril i comptarà amb la participació de restaurants de 18 pobles del Maresme, que han dissenyat menús i plats especials amb aquest producte.

Enguany, Sant Vicenç s'ha tornat a sumar als municipis que volen atraure visitants gastronòmics a l'entorn de la cuina del pèsol i dos restaurants de la vila -La Caleta i L'Ibèric- oferiran plats especials amb “la perla verda” com a protagonista.

A més, el programa que ha editat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme amb el Consell Comarcal inclou altres referències a la nostra vila, com ara la recomanació per visitar el Passeig del Marquès de Casa Riera i el Nucli Històric. Trobareu tota la informació sobre les Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme en aquest llibretó:

 

Jornades del pésol 2013

Jornades del pésol 2013

Fitxer: PESOL_2013.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 1.76 MB


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.03.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^