X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´Ajuntament de Sant Vicenç edita la primera guia comercial del municipi

Guia comercialAmb l´edició de la primera guia comercial del municipi, l´Ajuntament de Sant Vicenç fa una nova aposta pel comerç de proximitat. La guia, impulsada per la Regidoria de Comerç, ofereix informació dels comerços i empreses de la localitat, situació, dades de contacte, tipus d´activitat, etc, i té com a objectiu facilitar la recerca de qualsevol servei del poble. En total se n´han editat 4.000 exemplars, que els santvicentins i santvicentines ja han rebut a casa seva. Tanmateix, la guia també es pot trobar a les diferents dependències municipals i en els comerços i botigues.

En la guia, les empreses apareixen classificades per activitats i diferenciades per colors. En obrir-la, el primer que trobem, i com a reflexió, són els 8 motius que ens conviden a comprar en els establiments de Sant Vicenç: proximitat, estalvi, sostenibilitat, confiança, dinamisme, ocupació, vida i estimació.

La confecció de la guia comercial ha estat una feina molt laboriosa ja que, prèviament, ha calgut portar a terme una actuació de prospecció que ha consistit en visitar les empreses i comerços locals per a la recollida de dades. Dades que, un cop tractades, han permès, d´una banda, quantificar el teixit associatiu i comercial de la vila, i d´una altra banda, elaborar la primera guia comercial de Sant Vicenç, una eina pràctica de consulta, que ha de contribuir a l´augment de l´activitat econòmica del municipi. Per tirar endavant aquesta actuació s´ha comptat amb una subvenció de l´Àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona.

Guia comercialA banda de la guia impresa, en format de butxaca perquè es pugui portar a la bossa, al cotxe o on faci falta, també s'ha dissenyat un espai específic dins la web municipal, on podreu consultar-la o bé descarregar-vos-la en format PDF. Aquest espai web també inclou un formulari que permet donar-se d´alta on-line al directori comercial, la qual cosa facilitarà el manteniment i l´actualització de la guia.

Aquesta actuació, que valoritza el comerç de proximitat, s´afegeix a d´altres projectes, impulsats pel govern municipal, amb l´objectiu d´incentivar les compres a Sant Vicenç i augmentar la capacitat d´atracció de compradors de municipis veïns. En aquest sentit, el passat mes de setembre es va inaugurar el nou mercat setmanal dels dissabtes a l´Av. Toni Sors, que en poc temps s´ha convertit en punt de trobada per a molts santvicentins i moltes santvicentines, que han canviat els seus hàbits i han apostat per fer les seves compres al poble.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.04.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^