Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Jordi convida a gaudir  de l'oci i la cultura

Sant Jordi 2013La festivitat de Sant Jordi convida a sortir al carrer, a passejar, a gaudir del bon temps, a comprar llibres, a regalar roses i a compartir cultura. Tot i que, enguany, Sant Jordi s'escau en dimarts, Sant Vicenç tornarà a viure una jornada marcadament festiva i durant tota la jornada podreu trobar les tradicionals parades de venda de roses i llibres a la plaça del Poble i altres indrets del municipi.

L'acte central d'aquest Sant Jordi es viurà al Centre Cívic El Gorg el dia 20, dissabte, a les 6 de la tarda. Serà precisament en aquest escenari i en el marc de la Festa de Lletres, que arriba a la seva 5a edició, on es presentarà en societat el novè volum de la col·lecció de contes de temàtica santvicentina, editada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. El llibre, escrit per l'Antònia Caño, i il·lustrat per la Marions Fitzgerald, porta per títol ”La Muntala, la llum del Gorg”, i és un homenatge a la Biblioteca Municipal que el passat 30 de març va celebrat el seu desè aniversari.

Festa de les LletresEnguany, la biblioteca aquest dia també ens té reservada una novetat, així, a banda del ja tradicional acte de lliurament de premis dels Jocs Florals, ens presentarà la nova guia feta per les biblioteques municipals del Maresme. La guia 2013, editada expressament per Sant Jordi, porta per títol “El Maresme en vers". Dins el capítol dedicat a Sant Vicenç hi trobem un poema d'en Pius Morera i Prat, poeta i professor de literatura catalana, col·laborador habitual de La muntala i conductor del programa "Aparador de poeisa" a Ràdio Santvi.

I un cop acabades les presentacions de llibres i lliurats el premis, les autors del conte de Sant Jordi d'enguany, l'Antònia Caño i la Marion Fitzgerald, signaran exemplars del seu llibre, mentre se serveix un refrigeri entre els assistents.

Com ja és habitual, les escoles dels municipi també se sumen un any més a la celebració de la Diada de Sant Jordi, amb la programació de diverses activitats culturals i lúdiques, vinculades al món dels llibres i la literatura. Tanmateix, enguany, els escolars del municipi tornaran a rebre un exemplar del conte "La Muntala, la llum del Gorg" de mans de l’alcalde, que visitarà les escoles el dia 23 d'abril, acompanyat de les autores del llibre.

Per la seva banda, l'Escola Municipal de Música L'Oriola celebrarà la Diada de Sant Jordi amb un concert familiar que tindrà lloc la Diada de Sant Jordi a les 7 de la tada al Centre Cívic El Gorg, i anirà a càrrec dels antic alumnes de l'escola, Judith i David Prendergast.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.04.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^