X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les 2es Jornades Gastronòmiques de la Patata arrenquen amb un èxit rotund

Presentació 2es Jornades Gastronòmiques de la PatataMés de dues-centes persones, entre les quals hi havia representants del món de la restauració, la gastronomia i el turisme, van assistir ahir al vespre a la presentació de les les Jornades Gastronòmiques de la Patata de Sant Vicenç de Montalt, una oportunitat única de fer un tast de plats amb la patata com a protagonista i cuinats pels restaurants participants en les jornades: Bar de la Piscina, El Racó del Bugatti, La Zervecería, La Caleta, Malibú, Vadetapas i “Esto es México”.

La presentació d'enguany va anar a càrrec d'un comunicador excepcional com és Espartac Peran, maresmenc, periodista i presentador de Televisió de Catalunya. L'acte, celebrat al Centre Cívic El Gorg, va comptar amb la presència del delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Salvador Jorba, l'alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, i diversos regidors de poblacions veïnes, que un cop acabada la presentació van acompanyar l'alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Gemma Duran, fins l'espai gastronòmic, on van saludar i compartir converses amb els restauradors participants a les Jornades.

La presentació de les 2es Jornades Gastronòmiques de la Patata en imatges

Mil fulls de patata a la carbonara amb botifarra negra esclatada, patata al caliu amb vieira i roquefort, cremós de patates amb saltejat de bolets i ou escaldat o la indispensable truita de patates; patates presentades com a menges fredes, calentes o tèbies... Les possibilitats culinàries de la patata són gairebé infinites. I els assistents a l'acte de presentació de les jornades es van poder fer una idea de la gran varietat de plats que podrem assaborir durant aquest mes de maig, visitant els 7 establiments del municipi que participen a les 2es Jornades Gastronòmiques de la Patata.


Aquests establiments fa dies que ja tenen a punt els fogons per presentar-nos els seus millors plats. I és que aquestes jornades són també un al·licient per als cuiners, que s'han esforçat per aconseguir plats innovadors, alguns més lligats a la tradició i altres més avantguardistes. Així doncs, fins al 31 de maig tenim temps d'entaular-nos en restaurants de primera qualitat que s'han esforçat perquè les 2es Jornades Gastronòmiques de la Patata siguin l'excusa perfecte per degustar els millors plats de la cuina de la patata.

La Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme ha volgut donar ple suport als restauradors amb l'organització d'aquestes jornades, amb l'objectiu de consolidar-les i donar a conèixer que durant tot l'any Sant Vicenç és un lloc ideal per trobar bona cuina i bona restauració.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.04.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^