Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Escolta i participa en el debat electoral de Ràdio Santvi
Dimarts 17 de maig a partir de les 19h al 107.4 FM

Ràdio Santvi Dimarts 17 de maig, els caps de llista de cadascuna de les sis formacions polítiques que concorren a les properes eleccions municipals participaran en un debat electoral, organitzat per Ràdio Santvi (107.4 FM) en el marc de la programació especial dissenyada per l´emissora municipal per donar cobertura als comicis que se celebraran el 22 de maig. El debat tindrà lloc al Teatre del Centre Cívic El Gorg a partir de les 7 de la tarda. Podeu participar trucant al 93 791 20 09, enviant un correu electrònic a

radiosvm@svmontalt.cat

o assistint en directe al debat.

candidats eleccions municipals 22M
Aquest programa especial de Ràdio Santvi estarà presentat per Manel Parcerisa i el moderarà Evarist March, sota la direcció tècnica d´Andreu Barris, director de l´emissora municipal.

D´entre les preguntes, de caràcter genèric per tal que puguin ser contestades per tots i cadascun dels caps de llista, que es facin arribar a l´emissora (mitjançant el correu electrònic o el telèfon) i aquelles altres que el públic formuli el mateix dia 17 des de la platea del Cívic, els conductors del programa en faran una selecció per tal que els 6 convidats les responguin en directe.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.05.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^