Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
CiU i PSC arriben a un acord per formar govern
Pacte de govern 2011-2015

El cap de llista de CiU a Sant Vicenç en aquestes eleccions municipals, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i l´alcaldable del PSC, Lluís Bisbal, han signat l´acord que permet assegurar una nova majoria de govern a l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per aquest proper mandat municipal 2011-2015.

Segons han remarcat ambdós alcaldables, “És un pacte estable i sòlid, amb recorregut pels propers quatre anys, que ens compromet a treballar de manera cohesionada i consensuada en defensa dels interessos generals de Sant Vicenç de Montalt.”

D´acord amb el pacte subscrit, Miquel Àngel Martínez i Camarasa serà l´alcalde de Sant Vicenç durant tot el mandat i Lluís Bisbal serà el segon tinent d´alcalde de l´Ajuntament. Les dues forces que han pactat el futur govern encara han d'acabar de tancar el repartiment de les regidories.

L´acord contempla els principals eixos i actuacions a desenvolupar durant aquests propers quatre anys, entre les quals destaca: la construcció de l'Institut, el desplegament del POUM, la construcció d´habitatge social i la construcció de nous equipaments a Can Boada.

CiU va obtenir 6 regidors en les eleccions municipals del passat 22 de maig i el PSC un regidor, pel que el nou equip de govern resultant d´aquest pacte disposarà de la majoria absoluta a la sala de plens de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

La gran coincidència en els projecte de les dues forces polítiques és el que ha propiciat que finalment la federació nacionalista i PSC s´hagin entès, després que l´alcalde en funcions i candidat de CiU, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, obrís una primera tanda de contactes amb la resta de partits presents al consistori.

“Estic content amb aquest decisió, perquè els programes de les dues formacions són molt semblants”, ha dit Lluís Bisbal. Els dos socis de govern a més han valorat molt positivament el pacte anterior. “L'experiència de govern ha estat molt bona i s´han tirat endavant molt punts importants pel poble com el nou planejament urbanístic, els pressupostos, i la zona d'equipaments de Can Boada”, han coincidit Martínez i Bisbal. 

Els candidats de CiU i PSC han afegit que pels propers quatre anys confien amb l'oposició per fer pactes puntuals sobre aspectes importants que s'han de tirar endavant i en els quals coincideixen els programes, com és la construcció de l´Institut.

Amb aquest acord es reedita el pacte signat el passat mes d´octubre i amb el qual es tanca el mandat 2007-2011, ja que el aleshores cap de files de l'altre soci de govern, Amadeu Clofent (AxSV), serà regidor dins les files de CiU.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.06.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^