Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els nens, protagonistes de la Festa de l'esport
Campionat tennis taula

Aquest passat cap de setmana, Sant Vicenç ha estat un dels 203 municipis de la província de Barcelona que ha celebrat la 10a Festa de l'Esport que, enguany, ha comptat amb l'organització a les instal·lacions esportives de la vila de diverses activitats adreçades a persones de totes les edats, com ara tornejos de futbol, bàsquet, tennis taula o jocs de precisió. Un any més la participació ha estat un èxit, tot i que els nens es van convertir en els autèntics protagonistes de la festa.

Básquet infantilLa Festa de l'esport s'impulsa des de l'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona, i hi col·laboren l'Agrupació Territorial dels Consells Esportius de Barcelona i els ajuntaments, que programen i organitzen les activitats que es desenvolupen en el seu municipi amb la implicació del món associatiu. En el cas de Sant Vicenç, la Regidoria d´Esports ha comptat amb la col·laboració del CF Santvicentí, el Club de Bàsquet de Sant Vicenç i la Regidoria de Joventut.

Coincidint, amb la Festa de l´esport, el nostre municipi també ha acollit un seguit de partits del 2n Torneig de bàsquet “3 Viles”, organitzat conjuntament pels clubs de Sant Vicenç i Llavaneres, en el quan hi han participat més d´una quinzena d´equips, en les categories Pre-mini i Mini Femení i Masculí, del Maresme, Barcelonès i Vallès Oriental i Occidental.

Futbol infantil  Activitats esportives

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.06.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^