X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Miquel Àngel Martínez, reelegit alcalde de Sant Vicenç amb els vots de CiU, 9SV, PSC i PP

Es constitueix la nova Corporació Municipal de Sant Vicenç de Montalt formada per 6 regidors de CiU, 4 de 9 SV, 1 del PSC, 1 del PP i 1 d´ERC-Entesa.

ÀLBUM D'IMATGES DE LA SESSIÓ DE CONSTITUCIÓ DEL NOU AJUNTAMENT

Constitució Ajuntament 2011-2015

Aquest dissabte, 11 de juny, ha tingut lloc la celebració del Ple de constitució del nou consistori en el qual s´ha nomenat el nou alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa (CiU), que enceta, així el seu segon mandat al capdavant de la corporació municipal.
 
L´elecció del nou alcalde-president de l´Ajuntament s´ha realitzat mitjançant la votació, amb una urna, dels candidats presentats pels partits que van obtenir representació en les darreres eleccions municipals del 22 de maig. Miquel Àngel Martínez ha assolit l'alcaldia després d'obtenir els 12 vots dels regidors de CiU (6), 9 SV (4), PSC (1) i PP (1), aconseguint l'alcaldia per majoria absoluta en la primera i única votació. Pere Orts, l´únic regidor de ERC-Entesa s´ha votat a ell mateix. La presa de possessió de Miquel Àngel Martínez s´ha simbolitzat amb la recepció de la bara d´alcalde de mans de Lluís Bisbal, president de la Mesa d´Edat.

Abans de realitzar-se l´elecció de l´alcalde han pres possessió del càrrec els regidors que formaran part del Ple durant aquest mandat arran dels resultats de les últimes eleccions municipals.
 
Constitució Ajuntament 2011-2015Els 13 regidors que formaran part dels diferents grups municipals són:
 
  • CiU
    Miquel Àngel Martínez i Camarasa
    Amadeu Clofent i Rosique
    M. Lluïsa Grimal i Colomé
    Enric Miralles i Torres
    Gemma Duran i Franch
    Robert Subiron i Olmos

  • 9 SV
    Jaume Arcos i Vinyals
    Antoni José i Casas
    Jordi Castaños i Plana
    Maria Villalta i Morro

  • PSC
    Lluís Bisbal i Pujol

  • PP
    Glòria Aymerich i Gázquez

  • ERC-Entesa
    Pere Orts
Constitució Ajuntament 2011-2015Tant la presa de possessió dels regidors com l´elecció de l´alcalde han estat conduïts per la Mesa d´Edat, presidida per Lluís Bisbal, el membre de més edat del consistori, i per Robert Subiron, l´edil més jove, i assistida pel secretari de l´Ajuntament, Francesc Ortiz i Amat.

Un cop investit, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha realitzat el seu primer discurs com a alcalde de Sant Vicenç de Montalt. Cliqueu AQUÍ si voleu consultar el text íntegre del discurs .

Els representants de la resta de forces polítiques també han pronunciat unes paraules per manifestar el sentit dels seu vot i quina serà la tasca que pensen desenvolupar durant aquest mandat a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, ja sigui des del govern o des de l'oposició. L'acte ha tingut lloc en una Sala de Plens plena a vessar.

Tot seguit trobareu els parlaments, pronunciats durant la sessió de constitució del nou consistori, dels caps de llista que els han fet arribar per escrit a la regidoria de Comunicació i Premsa:


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.06.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^