X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Servei gratuït de recollida de mobles vells

Camió de trastosPer millorar el servei de recollida de mobles vells l´Ajuntament de Sant Vicenç ha implementat un nou sistema de recollida per a particulars. Amb aquest canvi, impulsat per la Regidoria de Medi Ambient, a més de beneficiar al ciutadà, ja que s'amplia a tres els dies de recollida, també es pretén abaratir-ne els costos, ja que serà l´Ajuntament qui presti directament el servei.

Aquest nou sistema es caracteritza per canviar el dia de la recollida, que a partir d'ara es portarà a terme els dilluns, dimecres i divendres, de 3 a 6 de la tarda. Els mobles s´han de deixar davant del domicili (a la vorera) abans de les 3 de la tarda, i cal comunicar-ho prèviament trucant a l´Ajuntament. El telèfon és el 93 791 05 11.

El servei de recollida no es farà càrrec dels mobles vells que s'´hagin deixat a la via pública sense previ avís. Aquest incompliment no només comporta molèsties per a la resta de ciutadans sinó que també pot ser motiu de sanció. També us recordem que podeu fer ús de les deixalleries mòbil i fixa.

 

Fent una bona gestió dels mobles vells contribuirem a mantenir el poble més net!

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.06.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^