X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Bàsquet 3 Viles celebra el final de la temporada a Sant Vicenç

El Bàsquet 3 Viles ens informa de la celebració de l´11a Festa del Bàsquet que se celebrarà el proper diumenge dia 10 de juliol a partir de les 10 del matí al parc del passeig de la Mare de Déu de Montserrat de Sant Andreu de Llavaneres, organitzat pel CB Llavaneres.

AQUÍ trobareu tota la informació sobre l´11 Festa del Bàsquet.

Reproduïm l'article que ens ha fet arribar el Bàsquet 3 Viles sobre el sopar de final de temporada, que va tenir lloc dissabte passat a la pista annexa al Pavelló Municipal Toni Sors de Sant Vicenç de Montalt.

Sopar fi de temporada

Aquest cap de setmana, el dissabte dia 2 de Juliol, hem organitzat el sopar fi de temporada del Bàsquet 3 Viles, i aquest any ha tocat organitzar-lo a la població de Sant Vicenç de Montalt.

Vam realitzar el sopar en un lloc extraordinari, la pista polivalent del poliesportiu Toni Sors.

Una temperatura agradable, un magnífic sopar, música de festa gràcies a l'aportació de l' acadèmia d'Anglès Wellington de Sant Vicenç de Montalt. Bon menjar, bon beure i els nens i nenes amb espai per esplaiar-se.

Vam començar aquest a les 21:30 amb la companyia de 170 persones entre jugadors/es i pares i mares d'aquests, i la presència de les autoritats de Sant Vicenç de Montalt, ja veieu una magnífica xifra d'assistents.

Un cop preparades les taules de forma totalment simètrica, van començar els trencaclosques, taules cap aquí, cadires cap allà, amb qui t'asseus? Em puc asseure aquí?  Però amb res, tots estavem sentats i menjant, això és la màgia dels clubs.

Cap a les 24:00 vam poder fer els agraïments a tothom i vam poder recordar com ha anat la temporada, equip per equip, i un cop finalitzat aquest breu repàs, vam fer un reconeixement als 2 equips que han quedat primers de temporada, el Mini Masculí Basquet 3 Viles i el Senior Masculí del C.B. LLAVANERES que han quedat primers i han pujat de categoria.

Va ser molt emotiu, ja que quan expliques com ha anat la temporada, et van passant per davant dels ulls, totes les imatges dels millors moments de cada equip, i t'adones que tots els esforços fets durant l'any han valgut la pena.

Vam poder brindar amb Cava i vam finalitzar la vetllada, com es mereix una nit com aquesta en terres catalanes, amb un BON CREMAT.

Voldríem agrair la presència de tots els participants en aquesta magnífica vetllada, tot i que estem tristos per tots els que no vau poder gaudir d'una nit com aquesta. Però no patiu que tal i com van les coses segur que n'hi hauran moltes més i en serem molts més.

Gràcies a tots els jugars/es, pares, mares i acompanyants, cos tècnic, directius de les diferents juntes, col·laboradors, patrocinadors i autoritats de les poblacions de les 3 Viles. Ha estat una gran temporada.

Visca el Bàsquet i visca les 3 Viles !!!!

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.07.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^