X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sílvia Buch, guanyadora del 4t Concurs de Fotografia “Un tastet de Sant Vicenç"
Sílvia Buch  Exposició fotografies


“L´escudella”, una fotografia sobre l´elaboració de la tradicional Escudellada de Festa Major, de Sílvia Buch, ha estat guardonada amb el 1r premi del 4t Concurs de Fotografia “Un tastet de Sant Vicenç”. Enguany, la temàtica del concurs, un any més, ha girat al voltant de Sant Vicenç de Montalt, i més concretament sobre les seves festes. Per aquest motiu, les instantànies presentades a concurs mostren imatges de gegants, capgrossos, ballades de sardanes, focs d´artifici, cobles, fires ...

Joan Buch  Exposició fotografies


Rita Ballbona, amb “Grans i gegants” i Joan Buch, amb “Capgrós”, es van endur el segon i el tercer premi respectivament. Enguany, no s´ha lliurat el premi al millor autor/a local, ja que la guanyadora del concurs, Sílvia Buch, és santvicentina.

El lliurament de premis va tenir lloc el passat dissabte 2 de juliol, al Centre Cívic El Gorg. El jurat, format per Gina Pórtera, Juli Martín Moliné i Antoni Buch, ha volgut destacar la gran qualitat artística i tècnica de les obres presentades a concurs. A banda de les fotografies guanyadores, el jurat també va triar la resta d´imatges, fins arribar a 13, que il·lustraran el Calendari SVM 2012.


Jaume Nogué  Exposició pintura


L´acte també va servir per inaugurar l'exposició Un tastet de Sant Vicenç 2011 que ens mostra, per una banda, les fotografies presentades al concurs d´enguany, i per una altra banda, un recull de pintures a l'oli, obra de Jaume Nogué, sorgides de les imatges del Calendari SVM 2011. L´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va voler agrair públicament al Sr. Nogué la seva col·laboració per 3r any consecutiu en la mostra. L´exposició romandrà oberta fins al 31 de juliol al Centre Cívic El Gorg.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.07.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^