X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
A l´agost, batecs de Festa Major
De l´11 al 15 d´agost, Sant Vicenç viurà el gruix de les activitats de la Festa Major d´Estiu concentrades en un llarg i intens cap de setmana

Pancarta Festa Major Estiu 2011 Adaptan-se al context d´austeritat que en aquests darrers anys ha caracteritzat la gestió municipal, la Festa Major d´Estiu arriba els propers dies amb algunes novetats destacades, però mantenint l´essència de sempre.

No trobarem a faltar, doncs, les activitats imprescindibles i més esperades per tots, com són el correfoc amb la Colla de Diables de Caldes i el bany de nit, els balls amb els grups Què tal i Maracaibo, la passejada de gegants, les sardanes, el castell de focs o la cantada d´havaneres i el rom cremat a la vora del mar.

Una de les novetats d´aquest 2011, la trobem en les activitats per al més petits, ja que a la tradicional Bibliogimcana, enguany dedicada als pirates, i l´esperada cita amb la sessió de cinema a la fresca, també hem d´afegir l´espectacle infantil de Bob Esponja i els Divertixocs, que es farà a l´Av. Toni Sors el 14 d´agost. Hi haurà inflables i un canó d´escuma perquè tothom es mulli al ritme de la millor música.

També és novetat el Mercat al Mar, que es farà les tardes dels dies 13, 14 i 15 d´agost al Ps. Marquès Casa Riera. Un mercat molt mariner que acollirà parades d´alimentació i d´artesania a l´indret més adient: arran de mar.

Complementant totes aquestes propostes també trobarem la celebració de l´ofici en honor a la Mare de Déu de l´Assumpció i l´actuació de l´Orfeó Parroquial El Delme, el sopar i el vermut popular, i una excel·lent proposta teatral, a càrrec de Quim Masferrer del Teatre de Guerrilla, que amb l´obra ‘´El Xarlatan´´ és disposa a canviar-nos la vida.

El joves també trobaran el seu espai en la festa Major d´enguany, ja que la Regidoria de Joventut, a través de l´Espai Jove “El Cau” instal·larà el divendres dia 12, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la joventut, un Skatepark a la pista annexa al Pavelló Municipal Toni Sors. La cita és a partir de les 10 del matí. Tanmateix i per tal d'arrodonir la jornada lúdico-festiva, entre 2/4 de 8 de la tarda i les 9 del vespre, tots els participants podran accedir de manera gratuïta a la Piscina Municipal i gaudir de les seves instal·lacions.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.08.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^