X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç promou l'exercici a l'aire lliure amb la instal·lació de mòduls de gimnàstica al parc del Terral

Gimnàs al parc del TerralBraços, pectorals, malucs, cintura, cuixes o genolls. Cada una de les parts del cos mencionades amb els seus respectius músculs es poden treballar a fons, un poc, o tant com agradi o necessiti l'usuari o usuària. També poden optar, els esportistes, per marcar-se la seva pròpia taula d'exercicis, que podrà variar d'intensitat en funció de les seves preferències o estat de forma. L'horari corre, també, a gust dels esportistes, els quals podran triar qualsevol hora del dia o de la vesprada per baixar i fer gimnàstica.

Gimnàs al parc del TerralLa descripció anterior no correspon a cap gimnàs o sala de musculació. Correspon al parc del terral que, recentment, ha incorporat una col·lecció de mobiliari especialment pensat perquè els veïns i les veïnes del municipi puguin fer gimnàstica diària, a l'aire lliure i sense gastar-se ni un euro. El “gimnàs al carrer” compta amb sis aparells i un cartell explicatiu, on es mostra com s’han d’utilitzar. Aquests aparells permeten la realització d’un circuit entre ells, de manera que, alhora que es fa exercici, és possible passar una estona entretinguda.

La compra i ubicació d’aquest material, amb un cost de 4.006,10 euros, procedeix íntegrament del pressupost municipal, i respon a una iniciativa de la Regidoria d’Esports que, amb aquesta nova infraestructura,  pretén fomentar i promoure la pràctica de l’activitat física i els hàbits saludables entre la ciutadania.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.09.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^