Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja reclicles? Campanya de sensibilització mediambiental

Campanya Ja recicles?Aquest mes d’octubre, l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt donarà el tret de sortida a la campanya Ja recicles?, que s’allargarà fins a finals de mes. L’objectiu és conscienciar la població de la importància de la recollida selectiva dels residus, així com de la seva correcta utilització.

Després de gairebé cinc anys de recollida selectiva hi ha poc marge de millora quantitativa, però sí que es pot millorar qualitativament. Per exemple, un dels punts febles és evitar el llançament de residus al voltant dels contenidors. Altres punts dèbils en els quals incidirà la campanya són fomentar la desaparició dels impropis en la recollida selectiva o fomentar l’ús de la bossa compostable.

I és que la principal activitat de la campanya és el porta a porta que farà l’agent cívic per totes les cases de Sant Vicenç per repartir nou material per a fomentar la correcta classificació de les deixalles entre els veïns. Es tracta d’un cubell petit per a la recollida dels residus orgànics i tres bosses reutilitzables de ràfia, una per dipositar-hi els envasos lleugers, una altra per vidre i una tercera pel paper-cartró.

A aquest material, també s’hi afegirà un petit bidó per a reciclar els olis vegetals provinents de la cuina i un kit que conté dos mecanismes airejadors que permeten reduir el cabdal d’aigua que surt per l’aixeta, i una clau especialment dissenyada per facilitar-ne la instal·lació i el manteniment.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.10.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^