X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Campanya informativa als bars i restaurants del municipi

Anunci barA partir del dia 11 d'octubre, dos tècnics d’una empresa col·laboradora de la Diputació de Barcelona, degudament acreditats portaran a terme una campanya informativa sobre les obligacions i requisits que han de complir els bars i restaurants a l'hora de complir la normativa en matèria d’informació al consumidor.

En concret, els tècnics informaran de l'obligació d'exposar els horaris de l'establiment en un lloc visible a l'entrada del negoci, així com indicadors que informin si s'accepta el pagament amb targeta de crèdit o que sigui fàcilment visible la disposició dels fulls de reclamació que lliura la Generalitat a tots els establiments comercials. Igualment, els establiments d'hostaleria han de comptar amb cartells visibles que recordin la prohibició de venda d'alcohol a menors d'edat.

La campanya també informarà de l'obligació d'exposar els preus dels productes, ja sigui a les cartes o en cartells, amb l'impost de l'IVA inclòs.

Aquesta campanya és únicament informativa i es fa com a mesura de prevenció per evitar possibles sancions en les inspeccions que la Generalitat realitza a tots els establiments. L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant les regidories de Comerç i Sanitat, Salut Pública i Consum, promou periòdicament aquest tipus de campanyes informatives  entre els comerços del municipi per ajudar-los a mantenir-se vigents en el compliment de les normatives que els afecten.

En aquest sentit, els passats mesos de juliol i agost i en el marc d’una campanya adreçada als comerços, una tècnica de la Diputació de Barcelona va visitar prop d’una trentena d’establiments de la vila per donar informació, comprovar i donar assessorament sobre la normativa referent a horaris comercials, fulls oficials de reclamació, l’exhibició dels preus de venda al públic i els justificants de pagament, entre d’altres aspectes.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.10.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^