Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa la campanya municipal de poda

Poda d'arbresLa campanya, a càrrec de la Brigada Municipal de Serveis, va començar el passat mes de novembre, durarà uns 5 mesos i té previst podar prop de 2.600 arbres de fulla caduca de 25 espècies diferents, dels gairebé 3.100 que hi ha a les places i als carrers del poble, la majoria dels quals són plàtans, pins pinyoners, alzines, acàcies, moreres i til·lers.

L’objectiu és podar aquells arbres que ho requereixin, per tal de garantir la seva seguretat i el compliment de la funció ornamental i funcional. Sempre que sigui possible, s’evitarà fer podes severes que debiliten els arbres i els fan més sensibles a plagues i malalties.

El tipus de poda s’adapta a les condicions de cada arbre en funció de l’espècie, la floració i la mida, així com a les condicions de l’entorn (proximitat a la calçada, circulació de vianants, distància amb les façanes o línies elèctriques i visibilitat dels semàfors i l’enllumenat públic).

En general, es tracta d’una actuació de poda no agressiva, que prepara l’arbre per resistir en bones condicions durant tot l’any. 


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.12.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^