X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Obres al pont de l'autopista per a millorar l'accessibilitat i la seguretat dels vianants

Obres autopistaA principi de l´any que ve, és previst que s´iniciïn les obres de remodelació del pont de l´Autopista C-32, que dóna accés al camí del Padró. Obres que l'equip de govern considera realment necessàries, perquè han de servir per donar continuïtat a l'itinerari peatonal de camí del Padró, ja que les actuals voreres del pont només deixen un pas lliure d´aproximadament 60 cm.

L'execució d'aquest projecte, en el qual s¡ha vingut treballant amb els interlocutors d'Abertis i el Ministeri de Foment des de l'anterior legislatura, suposarà una millor accessibilitat i més seguretat per al vianants que passen per aquest pont, punt d´enllaç estratègic entre els dos àmbits en els quals queda dividit el municipi en ser travessat per l'Autopista del Maresme.

Paga la pena recordar que d'ençà de l´entrada en funcionament dels nous equipaments educatius al camí del Padró, la circulació peatonal per aquest pas viari s'ha vist fortament incrementada, a causa de les anades i vingudes dels escolars i les seves famílies.

En concret, les obres del projecte de remodelació del pont de l'Autopista C-32, que actualment es troba en exposició pública i pendent d'adjudicació, consistiran en l'ampliació de la vorera oest, fins a 1,97 m, i una lleugera reducció de l'amplada de la calçada, fins a 5,35 m. També es reduirà la vorera est, deixant únicament un espai per a la tanca de protecció, pel sistema de contenció i per l'enllumenat viari.

El projecte preveu la demolició de les actuals voreres i un fresat de la calçada, que s'aprofitarà per repassar la impermeabilització i les juntes de dilatació. També s'enretiraran les baranes i l'actual sistema de contenció. Als extrems del pont s'adaptaran les voreres, per tal d'habilitar-hi un recorregut peatonal.

En l'execució de les obres s'afectarà la xarxa d'aigua, que es desplaçarà cap a la vorera oest, i la canalització de la xarxa l'enllumenat que s'estendrà de nou, encara que es mantindrà la posició dels punt de llum.

Pel que fa a l'abalisament, es col·locarà una reixa de protecció de 2 m d'alçada. A la vorera oest també s'instal·larà una barana d'1 m d'alçada.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.11.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^