X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La cuina del fesol del ganxet també a Sant Vicenç

Jornades Gastronòmiques del Fesol del Ganxet 2014

Les Jornades Gastronòmiques del Fesol del Ganxet es perllongaran fins el 31 de desembre. A Sant Vicenç de Montalt hi participa el restaurant La Caleta, oferint plats especials com ara cloïsses, bacallà o botifarra amb mongetes del ganxet.

Enguany, el Maresme promociona el tast d'aquest llegum, que té Denominació d'Origen Protegida (DOP), a través dels plats especials que ofereixen una quarantena de restaurants dels municipis d'Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Tordera i Vilassar de Dalt.

Com ja és habitual, el Consorci de Turisme i el Consell Comarcal a través del projecte Productes de la Terra Maresme ha editat un opuscle que recull les propostes gastronòmiques de cada establiment. També incorpora una relació dels productors de fesols del ganxet i tres receptes per preparar a casa. Les receptes van acompanyades d'una proposta de maridatge amb vins de la DO Alella.

Aquest fullet el podeu trobar als establiments participants, a les oficines municipals i a les oficines d'informació turística. També us el podeu descarregar clicant sobre la imatge:

Jornades Gastronòmiques del Fesol del Ganxet 2014

Jornades Gastronòmiques del Fesol del Ganxet 2014

Fitxer: Fesol14.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 12
Mida: 2.89 MB



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.11.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^