X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Viu el Nadal a Sant Vicenç

Llums de NadalNadal és una de les èpoques en què el temps lliure i els dies festius empenyen a gaudir més de les possibilitats d'oci que ofereix el municipi. Perquè aquestes festes esdevinguin una data veritablement entranyable i memorable per a tothom, el consistori i les entitats han previst un ampli programa que no oblida cap de les tradicions pròpies d'aquests dies i que pretenen esdevenir una proposta per ser compartida entre tots els santvicentins i santvicentines. La part d'organització ja està feta, ara cal que tots i totes ens hi impliquem i gaudim de les propostes.

El tret de sortida al programa nadalenc el donarà l'Escola Municipal de Música L'Oriola el dissabte 17 de desembre amb el tradicional Concert de Nadal, a càrrec dels seus alumnes, que se celebrarà al Centre Cívic El Gorg a les 5 de la tarda.

PessebreEls amants i seguidors de la tradició pessebrista hauran d'esperar fins al diumenge 18 de desembre per assistir al primer passi del Pessebre de Sant Vicenç 2011 que enguany duu per títol “Una rondalla a prop de la plaça”, i que trobareu instal·lat al Casal de Cultura de la Pl. del Poble, lloc on, enguany, es duran a terme les activitats del Cercle Nadalenc dels Amics del Pessebres. Pel que fa a exposicions, se'n organitzaran dues: “Els pessebres del Casc Antic”, en homenatge i agraïment al pessebrista santvicentí Jaume Nogué i Brunet, i “Una història de figures”, formada per una mostra de figures del nostre Pessebre. 


Tió de NadalEl dia 25 a les 12 del migdia, els menuts de casa tenen una cita inajornable pe anar a despertar el Tió i fer-lo cagar a la plaça del Poble. I per celebrar el Cap d'Any, un cop més, us esperem a la pista annexa al pavelló. Serà allà, on es donarà la benvinguda al 2012 amb un sopar-revetlla popular, en el qual no hi faltarà raïm, cava, cotilló, pastes i molta, molta música.

Reis MagsTampoc no hi faltarà, és clar, la celebració de l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient. Les festes de Nadal es tancaran amb la Cavalcada de Reis que s'iniciarà al Camí del Padró per acabar a la Pl. de l'Església; la cita és el dia 5 de gener, a les 6 de la tarda. Però, dies abans, els Patges Reials ens faran una visita per recollir les cartes de tots els nens i nenes de la vila. En aquesta ocasió, el punt de trobada és el local veïnal del carrer Mediterrani el dia 2 de gener de 2/4 de 6 de la tarda a 8 del vespre.



Orfeó ParroquialCompleten el programa de festes l'espectacle infanti “Un Nadal de Pastorets” que es durà a terme el dia 18 a les 6 de la tarda al Cívic; la tradicional Missa del Gall del dia 24; el partit de futbol de superveterans i el Concert de Sant Esteve, a càrrec de l´Orfeó Parroquial El Delme, el dia 26; el 6è Campionat de Caramboles de “Els Xurravins”, les tradicionals cantades de nadales que organitzen les escoles, i com a novetat, una passejada nariguda pels carrers i places del poble, protagonitzada per l'Home dels Nassos, que es portarà a terme el dia 31.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.12.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^