Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els centres educatius de la vila li canten al Nadal

Concert escola Sot del CampLes escoles Sant Jordi i Sot del Camp i l'Institut Esteve Albert ens felicitaran aquests dies el Nadal amb els tradicionals festivals que, un any més, ompliran de gom a gom el Centre Cívic El Gorg. Una cita multitudinària amb molta música, nadales i sorpreses, amb què alumnes, mestres i famílies ens desitjaran unes bones festes i un feliç 2015.

L'actuació dels nens i nenes de l'Escola Sant Jordi tindrà lloc el dilluns, dia 22 de desembre, a partir de les 3 de la tarda al Centre Cívic El Gorg. Per la seva banda, els alumnes de l'Escola Sot del Camp pujaran a l'escenari del Cívic el dimarts, dia 23 de desembre, a partir de 2/4 d'10 del matí. Posteriorment, a les 12 del migdia, serà el jovent de l'Institut Esteve Albert qui prendrà el relleu per tancar unes de les jornades més especials de tot l'any. L'emoció dels alumnes d'actuar davant tantes persones, l'alegria dels pares i mares de veure els seus fils i filles...

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt vol felicitar les escoles Sant Jordi i Sot del Camp, l'Institut Esteve Albert, l'Escola Municipal de Música L'Oriola i l'Escola Bressol Municipal Els Garrofers per contribuir amb les seves iniciatives a fer Nadal a la vila i vol reconèixer l'esforç que infants, joves i mestres fan per sorprendre un any més a tots els assistents als diversos actes que organitzen amb motiu de les festes nadalenques.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.12.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^